Grillattu porsaansisäfilee, bulgursalaatti ja BBQ-kastike
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillattu porsaansisäfilee, bulgursalaatti ja BBQ-kastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Ainesosat
4
annosta
BULGURSALAATTI
1 dl bulgur-suurimoita
7 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
50 g rucolaa
100 g fetajuustokuutioita öljyssä
6 kpl retiisejä
kpl punasipuleita
2 rkl Touch of Taste Kanafondia
2 dl vettä
1 rkl kuivattuja auringonkukansiemeniä
pippuria
MARINADI
6 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
6 rkl tomaattiketsuppia
1 Hickory Liquid Smoke -nestemäistä savua
2 rypsiöljyä
2 tl paprikajauhetta
2 tl chilipippuria
1 rkl juoksevaa hunajaa
KASTIKE
2 dl crème fraîchea
Valmistus
Marinointi:
Leikkaa sisäfile neljään annospalaan.
Mittaa kaikki marinadin ainekset kulhoon ja sekoita.
Laita lihapalat muovipussiin ja lisää puolet marinadista joukkoon. Sulje pussi, puristele lihapaloja ja marinadia, niin että marinadi jakautuu tasaisesti joka paikkaan.
Anna lihan marinoitua vähintään kaksi tuntia ennen grillaamista
Kastike:
Sekoita loput marinadista crème fraîchen kanssa. Laita kylmään.
Bulgursalaatti
Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan fondilla maustetussa vedessä.
Anna bulgurin jäähtyä.
Suikaloi tomaatit ja sipuli, leikkaa retiisit viipaleiksi.
Yhdistä kaikki raikkaaksi salaatiksi.
Jos haluat tietää enemmän porsaan sisäfilepalojen grillaamisesta, katso video http://www.touchoftaste.se/cooking-studio/filmer-tips/grill/
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.