Misokeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Ainesosat
10
4
annosta
8 dl vettä
2 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
4 rkl misotahnaa
2 rkl japanilaista soijakastiketta
6 herkkusientä, siivutettuna
200 g tofua, kuutioituna
1 sushi nori -merilevää
1 rkl seesaminsiemeniä
2 kevätsipulia, hienonnettuna
Valmistus
Kuumenna fondilla maustettu vesi kiehuvaksi. Sekoita joukkoon misotahna ja soija. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa fondia, misoa ja soijaa. Anna kiehua 5 minuuttia.
Jaa tofu, sienet, revitty nori ja kevätsipuli kulhoihin. Kaada päälle misoliemi ja viimeistele annokset seesaminsiemenillä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.