Mereneläväkeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Mereneläväkeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Äyriäiskeitto yrteillä ja krutongeilla

Ainesosat

noin 40 minuuttia
4

annosta

1 kg tuoreita simpukoita
2 kpl salottisipulia silputtuna
1 kpl valkosipulinkynsi silputtuna
1 rkl tomaattisosetta
2 rkl rypsiöljyä
3 dl valkoviiniä
1 rkl Bong Touch of Taste hummerifondia
4 dl kuohukermaa
8 dl kevyt maitoa
2 dl crème fraichea
1 dl leipäkuutioita
  Suolaa ja pippuria
  Persiljaa
  
  
  

Valmistus

  1. Huuhtele simpukat huolellisesti, poista kuolleet simpukat (ne, jotka eivät sulkeudu, kun napautat niitä kovaa leikkuulautaan, tai rikkinäiset).
  2. Freesaa sipulia, tomaattisosetta ja valkosipulia öljyssä minuutin ajan ilman että ne ruskistuvat.
  3. Lisää simpukat ja vatkaa viini.
  4. Laita kansi päälle ja laita lämpö täysille.
  5. Anna simpukoiden kiehua noin 3 minuuttia sekoittaen ajoittain niin, että kaikki simpukat kypsyvät.
  6. Ota simpukat pois ja anna liemen kiehua kokoon muutaman minuutin ajan.
  7. Anna simpukoiden jäähtyä minuutin ajan ja ota ne sitten pois kuorista.
  8. Yhdistä fondi, maito ja kerma kattilassa simpukkafondin kanssa, mausta suolalla ja pippurilla.
  9. Lisää simpukat, kiehauta ja hauduta muutaman minuutin ajan.
  10. Tarjoa syviltä lautasilta, lisää lusikallinen crème fraichea ja krutonkeja ja ripottele persiljaa päälle.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
75 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
Noin 20 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi