Marinadi kalalle

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kalamarinadin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Raikkaassa

Ainesosat

5
4

annosta

 dl rypsiöljyä
1 rkl limemehua
1 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
1 rkl hunajaa
2 rkl kevätsipulia, hienonnettuna
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
  suolaa ja mustapippuria
  

Valmistus

  1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

Vinkki! Pieneksi kuutioitua kalaa kannattaa marinoida 1-2 tuntia kylmässä, suuria paloja 4-6 tuntia.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi