Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Marinadi kalalle

Kalamarinadin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    5 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 0.5 dl rypsiöljyä
    • 1 rkl limemehua
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 1 rkl hunajaa
    • 2 rkl kevätsipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

    Vinkki! Pieneksi kuutioitua kalaa kannattaa marinoida 1-2 tuntia kylmässä, suuria paloja 4-6 tuntia.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET