Matjessilliä ja paahdettua voita

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tämä tarjottava sopii loistavasti Pääsiäisen buffetpöytään ja kevään juhliin.
Matjes

Ainesosat

8

annosta

200 g matjessilliä mielellään kokonaisia fileitä
100 g voita (ei margariinia)
 rkl Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
Lisäksi   Lisäksi
  Pieneksi pilkottua punasipulia, tilliä, silputtu ruohosipuli, kermaviili, keitettyä perunaa ja näkkileipää
  
  
  

Valmistus

Leikkaa sillifileestä vinottain kauniita paloja ja aseta ne lautaselle. Ruskista voi kattilassa, ota pois levyltä, lisää fondi ja lusikoi sillipalojen päälle. Aseta lautaselle lopuksi sipuli ja yrtit. Tarjoa yhdessä kermaviilin ja perunan kanssa.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi