Macaron-marenkileivokset

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Macaron-marenkileivosten reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Ihanat macaron-leivokset ovat kotoisin herkkusuiden Ranskasta. Nämä haastavat pienet leivonnaiset täytetään taivaallisella suklaatäytteellä.

Ainesosat

4

annosta

Macaron-taikina:   
150 g mantelijauhoa, siivilöityä
150 g tomusokeria siivilöityä
15 g kaakaojauhetta, siivilöityä
110 g kanamunan valkuaisia
55 g vettä
165 g hienoa sokeria
Suklaatäyte:   
200 g tummaa suklaata, 70 %
240 g kuohukermaa
20 g hienoa sokeria
80 g huoneenlämpöistä voita, kuutioina
  
  
  
  

Valmistus

Macaronit:

  1. Sekoita yhteen mantelijauhot, tomusokeri, kaakao ja 55 g kananmunan valkuaista.
  2. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Vatkaa 55g valkuaista vaahdoksi, aloita matalalla nopeudella ja lisää nopeutta vähitellen.
  4. Kuumenna sokeri ja vesi. Kun lämpötila on 118°C, lisää se ohuena nauhana vaahdotettuun valkuaismassaan. Jatka vaahdottamista, kunnes saat kovaa marenkivaahtoa.
  5. Kääntele manteli-kaakao-valkuaisseos pienissä erissä varovasti marenkivaahdon joukkoon.
  6. Pursota taikinasta leivinpaperilla vuoratulle pellille pieniä kakkusia, jätä reilusti tilaa kunkin ympärille.
  7. Lyö peltiä kevyesti pöydän reunaan, jolloin kakkuset saavat macaronin muodon.
  8. Anna macaronien kuivua pellillä noin 30 min, kunnes ne eivät ole pinnaltaan tahmeita.
  9. Paista uunissa 155°C:ssa n. 8,5 min. Anna macaronien jäähtyä leivinpaperin päällä ilman peltiä.

Suklaatäyte:

  1. Rouhi suklaa ja laita kulhoon.
  2. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan ja kuumenna. Kaada kuuma kerma suklaarouheen päälle. Älä sekoita!
  3. Anna kerman ja suklaan seistä 10 minuuttia ja sekoita vasta sitten varovasti nuolijalla sekaisin. Aloita sekoittaminen varoen keskeltä ja etene vähitellen reunoja kohti. Lisää voi joukkoon, kun suklaa on sulanut.
  4. Jos täytteestä tulee ryynimäistä tai halkeilevaa, voit silottaa sen sauvasekoittimella tai mixerissä.

Kokoaminen:

  1. Irrota jäähtyneet macaronit varovasti leivinpaperista.
  2. Etsi kooltaan samanlaiset kakkuset ja pursota niiden väliin suklaatäytettä.

 

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
35
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi