Karitsan paahtopaisti paahdetulla sitruunalla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Ihanan maukas ja mehevä Karitsan paahtopaisti paahdetulla sitruunalla. Tarjoile paahdettujen vihannesten ja perunoiden sekä hyvän kastikkeen kanssa. Täydellinen sunnuntai-illallinen!

Karitsan paahtopaisti paahdetulla sitruunalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia.

Karitsan paahtopaisti paahdetulla sitruunalla

Ainesosat

60 min
4

annosta

600 g lampaan paahtopaistia
  voita
  öljyä
Marinadi:   
 timjaminoksa
 rosmariinioksa
 laakerinlehteä
 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl balsamicoa
1 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
2 rkl rypsiöljyä
3 kpl luomusitruunaa
Tarjoiluun:   
  Paahdettuja kasviksia, perunoita ja kastiketta.
  
  

Valmistus

  1. Valmista marinadi, lisää siihen liha ja anna marinoitua pari tuntia.
  2. Ruskista liha nopeasti voissa ja öljyssä, kunnes pinta on saanut väriä.
  3. Esipaiston jälkeen paista 125-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 57°C.
  4. Ota liha uunista, aseta se kostealle leivinpaperille ja anna levätä 15 minuuttia.
  5. Viipaloi sitruuna, poista mahdolliset siemenet ja paahda pinta kuivalla paistinpannulla.
  6. Leikkaa liha siivuiksi ja tarjoile yhdessä paahdetun sitruunan ja lisukkeiden kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min.
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
90 min.
arvosana (0)
0.0/5
Noin 2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
15 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi