Recept

Lampaanliha

Tarjoile hieman juhlavampi illallinen lampaan lihasta! Lammas on hieno raaka-aine, josta valmistuu niin pihvit, padat kuin kyljyksetkin. Valitse hienot raaka-aineet, mausta rakkaudella sekä tilkalla fondia, maista ja nauti.

Herkullinen lampaanpaisti sopii niin arkeen kuin juhlaan! Mehevä lammas maustetaan sitruunalla
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
n. 30 min + haudutus min 3 h
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
n. 60 min
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
Noin 2 tuntia
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
45 min
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
60 min
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
30 minuuttia
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
90 min.
arvosana (0)
Rated 0 out of 5
30 min.
arvosana (0)
Rated 0 out of 5