Kokonaisena paistettu porsaan sisäfilé

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kokonaisena paistettu porsaan sisäfilé -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Maukas porsaan sisäfile tarjoillaan chilillä ja limellä maustetun kermakastikkeen kanssa. Tarjoile ruusukaalien

Ainesosat

4

annosta

600 g porsaan sisäfilettä
 tuoretta inkivääriä, raastettuna
  suolaa ja pippuria
  Kastike:
1 kpl sipulia, pilkottuna
 rkl rypsiöljyä
 rkl voita
 tl punaista chilipaprikaa, hienonnettuna
 dl valkoviiniä
1 dl vettä
 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
 kpl limen raastettu kuori ja mehu
 tl soijakastiketta, esim. Kikkoman
2 dl kermaa
  Koristeeksi:
  ruusukaalia
  pekonia

Valmistus

  1. Hiero fileen pintaan inkivääriä, suolaa ja pippuria.
  2. Laita liha uuniin 200°C:seen noin 1-1,5 tunniksi. Lihan sisälämpötilan tulee olla noin 75°C.
  3. Kuullota öljyn ja voin sekoituksessa sipuli ja chili.
  4. Lisää viini ja keitä kokoon, kunnes puolet nesteestä on jäljellä. Lisää vesi, fondi, limenkuori ja mehu sekä soija. Anna kiehua noin 5 min. Lisää kerma, kuumenna ja suurusta halutessasi maissitärkkelyksellä.
  5. Puhdista ja ryöppää ruusukaalit. Leikkaa puolikkaiksi.
  6. Viipaloi pekoni ohuelti ja paista rapeaksi pannulla.
  7. Lisää ruusukaalit joukkoon ja mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
50
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi