Kokonaisena paistettu porsaan sisäfilé -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Ainesosat
4
annosta
600 g porsaan sisäfilettä
1 tuoretta inkivääriä, raastettuna
suolaa ja pippuria
Kastike:
1 kpl sipulia, pilkottuna
rkl rypsiöljyä
rkl voita
tl punaista chilipaprikaa, hienonnettuna
dl valkoviiniä
1 dl vettä
rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
kpl limen raastettu kuori ja mehu
tl soijakastiketta, esim. Kikkoman
2 dl kermaa
Koristeeksi:
ruusukaalia
pekonia
Valmistus
Hiero fileen pintaan inkivääriä, suolaa ja pippuria.
Laita liha uuniin 200°C:seen noin 1-1,5 tunniksi. Lihan sisälämpötilan tulee olla noin 75°C.
Kuullota öljyn ja voin sekoituksessa sipuli ja chili.
Lisää viini ja keitä kokoon, kunnes puolet nesteestä on jäljellä. Lisää vesi, fondi, limenkuori ja mehu sekä soija. Anna kiehua noin 5 min. Lisää kerma, kuumenna ja suurusta halutessasi maissitärkkelyksellä.
Puhdista ja ryöppää ruusukaalit. Leikkaa puolikkaiksi.
Viipaloi pekoni ohuelti ja paista rapeaksi pannulla.
Lisää ruusukaalit joukkoon ja mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.