Kokonaisena grillattu porsaan sisäfileé -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Ainesosat
4
annosta
800 g porsaan sisäfilettä
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
2 tl soijakastiketta
2 kpl valkosipulinkynsiä, hienoksi raastettuna
1 rkl hunajaa
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 tuoreita rosmariinin lehtiä, pilkottuna
sormisuolaa
mustapippurirouhetta
Valmistus
Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kattilaan, kiehauta ja anna jäähtyä.
Suolaa ja pippuroi liha reilusti. Huomioi, että suuri lihapala tarvitsee paljon suolaa ja pippuria. Grillaa epäsuoralla lämmöllä kannen alla, kunnes sisälämpötila on 70 °C (siihen menee noin tunti).
Kääntele lihaa muutamia kertoja grillauksen aikana.
Nosta kansi ja laita lihapala hiillokselle.
Sivele glaseerauskastiketta erissä lihan pintaan ja grillaa, kunnes liha on saanut kauniin värin.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.