Hasselbackan parmesaaniperunat yrteillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hasselbackan parmesaaniperunoiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Hasselbackanperunat on herkullinen ja juhlava perunalisuke

Ainesosat

35 min
4

annosta

 perunaa
Yrttiseos   
 dl tuoreita yrttejä esim. basilikaa ja rakuunaa hienonnettuna
50 g parmesan-juustoa, raastettuna
50 g auringonkukansiemeniä tai kurpitsansiemeniä, paahdettuna
2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 dl rypsiöljyä
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Pese ja harjaa perunat huolellisesti. Leikkaa perunoihin ohuita viiltoja siten, että viillot eivät ulotu pohjaan asti.
  2. Paista perunoita uunivuoassa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
  3. Valmista yrttiseos hienontamalla seoksen ainesosat tasaiseksi monitoimikoneella. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
  4. Kaada yrttiseos perunoiden päälle ja jatka paistamista 175 asteessa 20 min. Valele perunoita uunivuokaan valuneella öljyllä muutaman kerran paiston aikana.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia + marinointiaika
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi