Grillatut latva-artisokat fetakreemillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillatut latva-artisokat suussasulavalla fetajuuustokreemillä ovat loistava lisuke tai maukas alkupala grillijuhliin.

Grillatut latva-artisokat fetakreemillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia.

Grillatut latva-artisokat fetakreemillä

Ainesosat

20 min
4

annosta

4 kpl latva-artisokkaa
1 rkl sitruunan mehua
1 rkl sitruunan kuorta hienona raasteena
2 rkl oliiviöljyä
1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1.5 tl juoksevaa hunajaa
Fetajuustokreemi:   
150 g fetaa
1 dl crème fraichea
1 tl persillade-maustetta
1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  Suolaa ja pippuria
  
  
  
  

Valmistus

  1. Huuhtele latva-artisokat.
  2. Valmista marinadi: Sekoita keskenään sitruunan mehu, kuori, oliiviöljy ja hunaja.
  3. Marinoi latva-artisokkia 1 tunti.
  4. Sekoita yhteen fetakreemin ainesosat ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  5. Valuta ylimääräinen marinadi latva-artisokista ja grillaa korkealla lämmöllä.
  6. Tarjoile yhdessä fetakreemin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa.
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi