Halloumistroganoff

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Halloumistroganoff on maukas tomaattipohjainen kasvisversio perinteisestä pataruoasta. Lisäsimme tähän versioon myös hieman lisää kasviksia, muun muassa kesäkurpitsaa ja paprikaa. Tarjoile riisin ja salaatin kera.

Halloumistroganoff -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Halloumistroganoff

Ainesosat

25 min, josta 15 min keittoaikaa.
4

annosta

300 g halloumia
2 rkl öljyä
250 g kesäkurpitsaa
250 g punaista paprikaa
 sipuli silputtuna
1 rkl tomaattipyreetä
0.5 rkl paprikajauhetta
4 dl tomaattimurskaa
2 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 l kermaa (voidaan korvata kasvipohjaisella vaihtoehdolla)
30 g babypinaattia

Valmistus

  1. Kuumenna 1 rkl öljyä paistokasarissa ja paista kasviksia muutama minuutti. Lisää tomaattipyree sekä mausteet ja jatka paistamista 1 minuutti.
  2. Lisää tomaattimurska, fondi ja kerma. Kiehauta ja keitä sen jälkeen hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.
  3. Pilko halloumi ja paista pannulla öljyssä korkealla lämmöllä, kunnes juusto on saanut hienon paistopinnan. Lisää halloumi pataan ja kiehauta.
  4. Sekoita joukkoon vielä pinaatti ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

 

Tarjoile riisin ja salaatin kera.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 35 min
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
35
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi