Kikherne- ja seesamibowl

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hummusbowl mausteisella vegejauhelihalla, jossa ihanina makuina valkosipuli, inkivääri, seesaminsiemenet, cayennepippuri ja juustokumina. Viimeistele paprikapulverilla, öljyllä ja mintulla.

Kikherne- ja seesamibowl -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Kikherne- ja seesamibowl

Ainesosat

N. 25 minuuttia
4

annosta

400 g keitettyjä kikherneitä, valutettuna
3 rkl tahinaa
1.5 rkl sitruunamehua
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
 valkosipulinkynsi
Mausteinen kasvisjauheliha   
400 g vegejauhelihaa
2 rkl valkosipulia, hienonnettuna
2 rkl inkivääriä, raastettuna
2 rkl seseaminsiemeniä
 mm cayennepippuria
1 tl juustokuminaa, jauhettua
1 rkl oljyä
1 rkl paprikapulveria
2 rkl oliiviöljyä
1 nippu tuoretta minttua

Valmistus

  1. Laita tahina, sitruuna, fondi ja valkosipuli tehosekoittimeen 1 minuutin ajaksi. Lisää joukkoon kikherneet ja 0,5 dl vettä.
  2. Sekoita tehosekoittimella muutama minuutti lisää, kunnes hummus on täysin sileää ja kreemimäistä, ohenna vedellä tarvittaessa. Tarkista maku suolalla ja fondilla. Jaa hummus 4 eri kulhoon.
  3. Paista vegejauhelihaseosta muutaman minuutin ajan. Murusta seos paistinlastalla. Anna paistua, kunnes se on saanut kauniin värin ja vähän rapeutta.
  4. Lusikoi vegejauheliha hummuksen päälle ja viimeistele paprikapulverilla, öljyllä ja mintulla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 60 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
45
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi