Kasvisruoka, Lisuke

Grillattu mozzarella-kesäkurpitsa

Grillatun mozzarella-kesäkurpitsan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 siivua kesäkurpitsaa, pitkittäin siivutettuna
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 2 tl juoksevaa hunajaa
    • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja mustapippuria
    • 2 palaa mozzarellaa, siivutettuna 16 osaan

    Valmistus

    1. Sekoita keskenään öljy, hunaja ja fondi. Mausta suolalla ja pippurilla.
    2. Sivele kesäkurpitsaviipaleet öljyseoksella ja grillaa kuumalla lämmöllä muutama minuutti molemmilta puolilta.
    3. Kun kesäkurpitsat ovat pehmenneet, lisää jokaisen kesäkurpitsaviipaleen väliin mozzarellaa ja taita puoliksi.
    4. Viimeistele jäljelle jääneellä öljyseoksella ja tarjoile kuumana!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET