Kasvisruoka, Lisuke

Avokadoranskalaiset

Avokadoranskalaisten reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

35 min

Skickat!

Ainesosat

  • 3 avokadoa, ei täysin kypsiä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 dl vehnäjauhoa
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  • 4 dl pankojauhoja
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Kuori ja siivuta avokadot. Avokadot eivät saa olla täysin kypsiä. Laita avokadot kulhoon, lisää sitruunamehu ja hieman suolaa. Sekoita kevyesti.
  2. Nostele avokadot vehnäjauhon joukkoon.
  3. Sekoita kananmunat ja fondi keskenään. Upota jauhotetut avokadoviipaleet kananmunaseokseen ja paneroi tämän jälkeen pankojauhoilla.
  4. Nosta paneroidut avokadot uuniritilälle ja ripottele päälle hieman öljyä.
  5. Paista avokadoviipaleita uunissa 200 asteessa noin 15-20 min, kunnes viipaleet ovat kullanruskeita.

SISÄLTYVÄT TUOTTEET