Voitaikinahyrrät ”Persilade”

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Rapeat lehtitaikinahyrrät, jotka on täytetty maukkaalla juustolla ja persiljalla ja maustettu sitruunalla, valkosipulilla ja fondilla . Täydellinen suupala kuohujuoman seuraksi, tulevan kevään juhlissa.

Voitaikinahyrrät ”Persilade” – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Voitaikinahyrrät "Persilade"

Ainesosat

N. 20 minuttia
8

annosta

250 g valmista lehtitaikinaa
2 tl kananmuna
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondi, mieluiten Luomu
1 dl Västerbotten-juustoa hienoksi raastettuna
0.5 dl persiljaa hienonnettuna
2 rkl sitruunan kuorta, hienoksi raastettuna
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna

Valmistus

  1. Levitä lehtitaikinalevy pöydälle, kauli tarvittaessa (koon tulee olla n. 20*15 cm).
  2. Sekoita kananmuna, fondi ja valkosipuli, voitele taikinan pinta kauttaaltaan.
  3. Ripottele pinnalle juustoraaste, sitruunan kuoriraaste ja hienonnettu persilja. Jätä pari senttimetriä yläreunasta ilman täytettä.
  4. Kääri taikina rullalle kääretortun tyyliin. Leikkaa sentin paksuisia viipaleita ja nosta ne leivinpaperilla päällystetylle pellille. Paista uunin keskitasolla, 220°C noin 10-12 minuuttia.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
40 min, josta 30 min grillissä
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi