Kantarelli-voileivät

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kantarelli-voileipien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Touch of Taste Kantarelli-voileivät

Ainesosat

25
4

annosta

200 g kantarelleja
 sipulia
2 rkl voita
 dl kuohukermaa
1 rkl Touch of Taste Kantarelli- tai Kasvisfondia
  suolaa ja pippuria
1 dl persiljaa, hienonnettuna
 salaatinlehteä
4 viipaletta limppua (esim. Maalahden Limppu)
  
  

Valmistus

1.Puhdista sienet. Halkaise suuret sienet ja hienonna sipuli.
2.Kuullota sipulia voissa matalalla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää kantarellit ja paista, kunnes sienet ovat kypsennetty.
3.Lisää kerma ja keitä, kunnes siitä on noin puolet jäljellä. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
4.Sekoita persiljasilppu sienten joukkoon. Nosta sienitäyte salaatinlehdille paahdettujen leipäviipaleiden päälle.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
80 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi