Kala & äyriäinen

Sitruunalohi pannulla

Sitruunalohi pannulla- reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g nahallinen lohifilee
    • 2 rkl voita
    • 1 kpl sitruuna
    • 0,5 dl vettä
    • 2 tl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 1,5 dl crème fraichea
    • 50 g babypinaattia

    Valmistus

    1. Leikkaa lohi neljään osaan.
    2. Revi sitruunasta kuori ja purista mehu kulhoon.
    3. Pilko pinaatti karkeasti.
    4. Paista lohi voissa. Kypsennä ensin suomupuolelta 3–4 minuuttia, käännä ja jatka paistamista vielä 2-3 minuuttia.
    5. Sekoita keskenään sitruunan mehu ja kuori, vesi ja fondi. Kiehauta seos ja lisää sen jälkeen crème fraiche. Ota pois hellalta ja sekoita kauhalla tasaiseksi kastikkeeksi.
    6. Lisää kastikkeeseen pinaatti ja asettele lohi sen jälkeen lautasille, levitä päälle sitruunakastike ja tarjoile yhdessä perunoiden ja salaatin kera.

    Tarjoiluun:
    Perunamuusia ja salaattia

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET