Sitruunalohi pannulla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pannulla paistettu lohi sitruunaisella crème fraiche-pinaattikastikkeella on täydellinen ja helppo kalaruoka päivällispöytään. Tarjoile perunasurvoksen, höyrytettyjen kasvisten tai salaatin kera.

Sitruunalohi pannulla– reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Sitruunalohi pannulla

Ainesosat

30 min
4

annosta

600 g nahallinen lohifilee
2 rkl voita
1 kpl sitruuna
0.5 dl vettä
2 tl Bong Touch of Taste Kalafondia
1.5 dl crème fraichea
50 g babypinaattia
  

Valmistus

  1. Leikkaa lohi neljään osaan.
  2. Revi sitruunasta kuori ja purista mehu kulhoon.
  3. Pilko pinaatti karkeasti.
  4. Paista lohi voissa. Kypsennä ensin suomupuolelta 3–4 minuuttia, käännä ja jatka paistamista vielä 2-3 minuuttia.
  5. Sekoita keskenään sitruunan mehu ja kuori, vesi ja fondi. Kiehauta seos ja lisää sen jälkeen crème fraiche. Ota pois hellalta ja sekoita kauhalla tasaiseksi kastikkeeksi.
  6. Lisää kastikkeeseen pinaatti ja asettele lohi sen jälkeen lautasille, levitä päälle sitruunakastike ja tarjoile yhdessä perunoiden ja salaatin kera.

 

Tarjoiluun:
Perunamuusia ja salaattia

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Noin 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
15
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi