Pinaattinen maa-artisokka-katkarapufrittata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pinaattinen maa-artisokka-katkarapufrittata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Täyteläisessä maa-artisokka-katkarapufrittatassa maistuu mehevä pinaatti

Ainesosat

4

annosta

400 g maa-artisokkia
2 rkl voita
250 g katkarapuja kuorittuina
4 kpl kevätsipulia
70 g minipinaattia
  suolaa ja pippuria
5 kpl kananmunia
2 dl kermaa
2 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
30 g tilliä
100 g juustoa, esim. Västerbotten

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 175 °C:seen.
  2. Kuori ja kuutioi maa-artisokat 1 cm:n kokoisiksi paloiksi, suikaloi kevätsipuli hienoksi. Kuori katkaravut.
  3. Paista artisokkia voissa, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää kevätsipuli ja minipinaatti joukkoon. 
  4. Kääntele lopuksi katkaravut joukkoon, lisää suola ja pippuri. 
  5. Jaa seos voideltuihin annosvuokiin. 
  6. Yhdistä munat ja kerma sekä fondi, vispaa sekaisin. Kaada seos vuokiin. 
  7. Ota tillistä pieniä tupsuja ja painele ne varovasti vuokiin. 
  8. Raasta juusto ja laita vuokien pinnalle. 
  9. Paista uunissa noin. 15 min. tai kunnes munamassa on hyytynyt. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
75
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 5 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi