Pastaa kermaisessa savulohi-parsakastikkeessa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pastaa kermaisessa savulohi-parsakastikkeessa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Kermainen savulohipasta saa seurakseen vihreää parsaa ja herkullista pinaattia. Mausta täyteläinen kastike Touch of Taste Kalafondilla.

Ainesosat

4

annosta

4 annosta nauhapastaa tuoretta tai kuivaa
200 g kylmäsavulohta
1 nippu tuoretta vihreää parsaa
 tuoretta pinaattia
KASTIKE   
2 dl kuohukermaa
3 dl maitoa
 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
1 rkl maissitärkkelystä
  
  

Valmistus

  1. Puhdista parsa ja esikypsennä minuutin ajan kiehuvassa vedessä. Laita sivuun talouspaperin päälle jäätymään.
  2. Valmista pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 
  3. Kuumenna maito, kerma, fondi ja maissitärkkelys. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  4. Suikaloi lohi, huuhtele pinaatti ja paloittele parsat 2 cm:n pituisiksi paloiksi.
  5. Sekoita kaikki varovasti yhteen tilavassa kattilassa. 
  6. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi