Mango-chilikanapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkullinen kanapata saa aavistuksen aasialaista makua kookosmaidosta, chilistä, inkivääristä ja mango chutneysta. Tarjoile riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Mango-chilikanapata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Mango-chilikanapata

Ainesosat

25 min, josta 10 min keittoaikaa
4

annosta

500 g kanan rinta- tai reisifileetä
 pak choita
 kevätsipulia
2 rkl öljyä
1 rkl punaista chiliä hienonnettuna
1 rkl inkivääriä raasteena
2 rkl valkosipulia hienonnettuna
1 dl mango chutneyta
3 rkl sitruunan mehua
1.5 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
6 dl kookosmaitoa
2 rkl maissitärkkelystä

Valmistus

  1. Leikkaa kana 1 x 1 cm paloiksi. Pilko pak choi ja kevätsipuli valmiiksi. Paista kanaa muutama minuutti öljyssä. Lisää chili, inkivääri ja valkosipuli ja kuullota minuutin ajan.
  2. Lisää mango chutney ja sitruuna, keitä 1 minuutti ja kaada sekaan kookosmaito. Keitä hiljalleen 10 minuuttia. Kun keittoajasta on jäljellä 2 minuuttia, lisää pak choi ja kevätsipuli.
  3. Sekoita maissitärkkelys 2 ruokalusikkaan vettä ja sekoita pataan. Kiehauta ja mausta lopuksi suolalla, pippurilla, mango chutneylla ja fondilla.

 

Tarjoile valmis kanapata riisin kera.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
Alle 15 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi