Kokonaisena paistettu broileri, mojo rojo -kastike ja suolaperunat
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kokonaisena paistettu broileri, mojo rojo -kastike ja suolaperunat -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Ainesosat
4
annosta
1 kpl kokonaista broileria
1 rkl oliiviöljyä
kpl sitruunaa
2 kpl valkosipulinkynsiä
suolaa ja pippuria
SUOLAPERUNAT
12 kpl pieniä perunoita kuorineen
2 l vettä
4 dl karkeaa suolaa
MOJO ROJO
1 kpl punaista paprikaa
tl oliiviöljyä
2 kpl vaaleita leipäviipaleita
500 punaista, makeaa paprikaa
3 rkl sherryviinietikkaa
3 kpl kananmunan keltuaisia
rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
Valmistus
Kuumenna uuni 175 °C:seen.
Kuori ja murskaa valkosipuli. Kuori sitruuna ja jaa pienemmiksi paloiksi.
Yhdistä valkosipuli, sitruuna, suola ja pippuri öljyn joukkoon. Hiero mausteseos broilerin pintaan.
Paista broileri uunissa, kunnes sen sisälämpötila on 67 °C reisiluun kohdalta. Jätä lepäämään.
Nosta uunin lämpötila 225 °C:seen.
Puolita paprikat ja poista kaikki siemenet. Sivele pinnalle hieman oliiviöljyä ja paahda uunissa noin 8 min.
Laita paprikat muovipussiin ja anna höyrystyä. Poista sen jälkeen paprikoista kuori.
Vähennä uunin lämpöitila takaisin 175 °C:seen.
Keitä perunoita suolalla mausteutssa vedessä, kunnes ne ovat miltein kypsiä. Kaada vesi pois ja anna kuivahtaa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.