Kokonaisena paistettu broileri, mojo rojo -kastike ja suolaperunat

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kokonaisena paistettu broileri, mojo rojo -kastike ja suolaperunat -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Tarjoile kokonaisena paistettu broileri Kanariansaarten kansallisruoan papas con mojo rojon kanssa. Viimeistele mojo rojo -kastike Kanafondilla!

Ainesosat

4

annosta

1 kpl kokonaista broileria
1 rkl oliiviöljyä
 kpl sitruunaa
2 kpl valkosipulinkynsiä
  suolaa ja pippuria
SUOLAPERUNAT   
12 kpl pieniä perunoita kuorineen
2 l vettä
4 dl karkeaa suolaa
MOJO ROJO   
1 kpl punaista paprikaa
 tl oliiviöljyä
2 kpl vaaleita leipäviipaleita
500  punaista, makeaa paprikaa
3 rkl sherryviinietikkaa
3 kpl kananmunan keltuaisia
 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 175 °C:seen.
  2. Kuori ja murskaa valkosipuli. Kuori sitruuna ja jaa pienemmiksi paloiksi.
  3. Yhdistä valkosipuli, sitruuna, suola ja pippuri öljyn joukkoon. Hiero mausteseos broilerin pintaan.
  4. Paista broileri uunissa, kunnes sen sisälämpötila on 67 °C reisiluun kohdalta. Jätä lepäämään.
  5. Nosta uunin lämpötila 225 °C:seen.
  6. Puolita paprikat ja poista kaikki siemenet. Sivele pinnalle hieman oliiviöljyä ja paahda uunissa noin 8 min.
  7. Laita paprikat muovipussiin ja anna höyrystyä. Poista sen jälkeen paprikoista kuori.
  8. Vähennä uunin lämpöitila takaisin 175 °C:seen.
  9. Keitä perunoita suolalla mausteutssa vedessä, kunnes ne ovat miltein kypsiä. Kaada vesi pois ja anna kuivahtaa.
  10. Paista uunissa, kunnes ne ovat pehmeitä keskeltä.
  11. Leikkaa leivästä reunat pois. Poista makeasta paprikasta siemenet, leikkaa pieniksi paloiksi.
  12. Soseuta leipä, paprika, viinietikka, keltuaiset ja fondi tasaiseksi.
  13. Lisää öljy varoen ohuena nauhana samalla koko ajan vatkaten.
  14. Lisää joukkoon hienoksi raastettu valkosipuli hienoksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  15. Tarjoa broilerin kanssa perunoita ja mojo rojo -kastiketta.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointia/pikkelöintiä
arvosana (0)
0.0/5
90 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 40 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi