Tomaatti-gnocchipata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Ehtiikö arkipäivänäkin valmistaa pataruokaa? Tottakai! Tomaatti-gnocchipata valmistuu alle 30 minuutissa ja yhdessä ja samassa padassa. Mitä muuta arkiruoalta enää toivoisi?

Tomaatti-gnocchipata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Tomaatti-gnocchipata

Ainesosat

25 min, josta 15 min keittoaikaa
4

annosta

1 rkl valkosipulia hienonnettuna
 sipuli silputtuna
2 rkl oliiviöljyä
4 dl tomaattimurskaa
3 dl vettä
500 g perunagnoccheja (tuorepasta)
 parsakaali
2 dl kermaa (voidaan korvata kasvipohjaisella vaihtoehdolla)
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
20 g parmesaaniraastetta

Valmistus

  1. Pilko parsakaali pienemmiksi paloiksi.
  2. Kuullota sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä muutama minuutti matalalla lämmöllä. Lisää tomaattimurska, fondi ja vesi ja kiehauta.
  3. Lisää gnocchit ja keitä hiljalleen n. 10 minuuttia, kunnes gnocchit ovat valmiita. Lisää parsakaalit joukkoon, kun keittoaikaa on jäljellä muutama minuutti.
  4. Lisää kerma, kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kulhoissa ja viimeistele parmesaaniraasteella.

Vinkki – koristele tuoreilla yrteillä esim. salvialla ja basilikalla.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi