Kala & äyriäinen

Kalanyytit grillissä

Kalanyytit grillissä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    35 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g kalaa fileinä, esim. turskaa
    • 4 salottisipulia, kuorittuna ja viipaloituna
    • 6 rkl voita, huoneenlämpöisenä
    • 2 tl Touch of Taste Kalafondia
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 2 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 50 g parmesan-juustoa, raastettuna
    • 4 oksaa tuoretta timjamia
    • 4 palaa foliota, noin 20*20 cm
    • Tarjoiluun
    • keitettyjä perunoita

    Valmistus

    1. Vatkaa pehmeä voi, fondi, sitruunamehu, persilja ja valkosipuli yhteen.
    2. Laita viipaloidut salottisipulit folioiden keskelle. Kuutioi kala ja laita se sipuleiden päälle.
    3. Lisää kalan päälle voiseos, parmesan-raaste ja timjami.
    4. Taittele foliopaketit kiinni ja kypsennä keskilämmöllä grillissä noin 10-15 min.
    5. Avaa foliopaketit ja ripottele päälle hieman parmesan-raastetta. Tarjoile perunoiden kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET