Fenkoli-simpukkakeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täyteläinen ja raikas simpukkakeitto syntyy kermasta, fenkolista, valkoviinistä ja Kalafondista. Herkullinen keitto tarjoillaan hapanleivän kanssa.

Fenkoli-simpukkakeitto –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Fenkoli-simpukkakeitto

Ainesosat

60 min
4

annosta

1 kg tuoreita sinisimpukoita kuorineen
5 kpl salottisipulia
3 kpl valkosipulinkynsiä
3 rkl voita
0.25 kpl fenkolia
3 dl kuivaa valkoviiniä
3 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
3 dl kermaa
2 dl vettä
  lehtipersiljaa

Valmistus

  1. Harjaa ja huuhtele simpukat huolellisesti.
  2. Heitä pois simpukat, jotka eivät sulkeudu niitä napauttaessa.
  3. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli ja fenkoli. Kuullota pehmeäksi voissa ja tilkassa oliiviöljyä.
  4. Lisää joukkoon simpukat ja kääntele niitä muutaman minuutin ajan pannulla.
  5. Kaada joukkoon valkoviini, fondi, vesi ja kerma. Laita kansi päälle.
  6. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
  7. Kaikkien simpukoiden tulee olla avautuneita noin viiden minuutin päästä.
  8. Poimi simpukat kattilasta. Heitä pois ne, jotka eivät olleet avautuneet.
  9. Keitä lientä kokoon parin minuutin ajan.
  10. Mausta suolalla ja pippurilla.
  11. Hakkaa persilja karkeaksi silpuksi ja ripottele joukkoon ennen tarjoamista.
  12. Tarjoa syviltä lautasilta tuoreen hapanleivän kera.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi