Hummeri-rapu-bouillabaisse

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hummeri-rapu-bouillabaisse -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Bouillabaisse on klassinen ranskalainen keitto

Ainesosat

4

annosta

2 kpl hummeria
200 g ravunpyrstöjä
100 g sinisimpukoita
2 kpl salottisipulia
1 kpl purjoa
1 kpl fenkolia
2 kpl porkkanoita
1 kpl lehtiselleriä
1 rkl tomaattipyrettä
4 dl valkoviiniä
4 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
1 kpl tähtianiksia
1 kpl laakerinlehtiä
2 dl vettä
 pkt sahramia (0.25 g)
  sitruunaa
  tilliä

Valmistus

  1. Kuori ja poimi hummerinliha kuoresta. Leikkaa hummerinliha halutun kokoisiksi paloiksi. Laita palat talouspaperin päälle kuivumaan.
  2. Kuori ja puhdista kasvikset. Leikkaa porkkana ja fenkoli pienemmiksi kuutioiksi. Viipaloi purjo ja lehtiselleri.
  3. Kuullota kasvikset oliiviöljyssä, älä ruskista. Lisää tomaattipyre, valkoviini, fondi, tähtianis, laakerinlehti ja vesi joukkoon. Hauduta 10 minuuttia. Mausta liemi sahramilla ja sitruunalla, lisää halutessasi fondia ja valkoviiniä.
  4. Lämmitä hummeri, ravunpyrstöt ja sinisimpukat varovasti osassa lientä muutaman minuutin ajan.
  5. Laita syville lautasille ensin äyriäisiä ja kasviksia ja kaada sitten liemi päälle.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi