Yrttigraavattu lohi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Yrttigraavatun lohen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Raikkaan yrttinen graavilohi maustetaan tuoreella tillillä

Ainesosat

30
4

annosta

600 g lohifileetä
2 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
1 rkl rakuunaa, hienonnettuna
3 rkl sokeria
 rkl suolaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna

Valmistus

  1. Nypi kalasta ruodot pois käyttäen apuna esimerkiksi ruotopihtejä.
  2. Sekoita keskenään hienonnetut yrtit, suola, sokeri ja fondi.
  3. Ripottele mausteseos kalan fileepuolelle ja viimeistele tuoreella korianterilla.
  4. Anna fileen olla huoneenlämmössä noin tunti, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
  5. Kääri filee tiukkaan pakettiin tuorekelmun avulla ja anna kalan suolaantua jääkaapissa noin 2 vuorokautta. Käännä kalapakettia muutama kerta graavauksen aikana, jotta kala suolaantuu tasaisesti.
  6. Leikkaa filee ohuiksi siivuiksi ja tarjoile!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 35 minuuttia + 2 tuntia marinointiin
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
2
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi