Yrttimarinoitu turska grillissä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Ainesosat
4
annosta
800 g turskaa tai muuta kalaa
Marinadi:
2 rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna (esim. timjami ja oregano)
1 rkl Touch of Taste Kalafondia
1 rkl vaaleaa balsamietikkaa
tl kuivattuja chilihiutaleita
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 dl öljyä
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Sekoita marinadin ainesosat keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuutioi kala. Siirrä kuutioitu kala pakastuspussiin ja lisää suurin osa marinadista (säästä hieman grillausta varten). Anna marinoitua kylmässä 2 tuntia.
Grillaa kala joko suoraan grillissä tai grillauslaudan päällä. Sivele päälle säästettyä marinadia.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.