Joulu, Porsaanliha

Griljeerattu villisian kinkku

Griljeerattu villisian kinkku -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 10

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl keitetty kinkku villisikaa tai porsasta, noin 1,5-2 kg
    • Griljeeraus:
    • 2 kpl munankeltuaista
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 2 rkl perunajauhoja
    • 1 dl makeaa, vahvaa sinappia
    • 1 dl korppujauhoja

    Valmistus

    1. Sekoita yhteen sinappi, keltuaiset, fondi, perunajauhot ja 0,5 dl korppujauhoa.
    2. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja jätä lepäämään 10 minuutiksi.
    3. Poista verkko kinkun ympäriltä, leikkaa ylimääräinen rasva pois ja pyyhi talouspaperilla.
    4. Sirota hieman perunajauhoa kohtaan, johon griljeerausseoksen tulee kiinnittyä.
    5. Levitä sinappiseos yläpuoliskon päälle.
    6. Paina lujasti niin, että se kiinnittyy kunnolla.
    7. Ripottele loput korppujauhot ja griljeeraa uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.
    8. Kinkku on valmis, kun se on kullanruskea.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET