Kuorrutettu villisian kinkku

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Villisian kinkku on riistaisampi vaihtoehto perinteiselle joulukinkulle. Sinappinen kuorrutus on oikea piste i:n päälle!

Kuorrutettu villisian kinkku –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Kuorrutettu villisian kinkku

Ainesosat

n. 20 min
10

annosta

1 kpl keitetty kinkku villisikaa tai porsasta noin 15-2 kg
Griljeeraus:   
2 kpl munankeltuaista
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
2 rkl perunajauhoja
1 dl makeaa, vahvaa sinappia
1 dl korppujauhoja
  

Valmistus

  1. Sekoita yhteen sinappi, keltuaiset, fondi, perunajauhot ja 0,5 dl korppujauhoa.
  2. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja jätä lepäämään 10 minuutiksi.
  3. Poista verkko kinkun ympäriltä, leikkaa ylimääräinen rasva pois ja pyyhi talouspaperilla.
  4. Sirota hieman perunajauhoa kohtaan, johon griljeerausseoksen tulee kiinnittyä.
  5. Levitä sinappiseos yläpuoliskon päälle.
  6. Paina lujasti niin, että se kiinnittyy kunnolla.
  7. Ripottele loput korppujauhot ja griljeeraa uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.
  8. Kinkku on valmis, kun se on kullanruskea.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
2
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min valmistelu + graavaus
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 45 min uunissa
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
300
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi