Jauhelihataikina lihapullille, pannupihveille tai murekkeeseen

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jauhelihataikina lihapullille, pannupihveille tai murekkeeseen -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Perinteinen jauhelihataikina sopii moneen muotoon! Valmista siitä lihapullia

Ainesosat

4

annosta

 dl Touch of Taste Vasikanfondia
500 g jauhelihaa
1 kpl kananmunia
1 dl korppujauhoja
 dl maitoa
 dl kermaa
 dl vettä
  

Valmistus

  1. Valmistus
  2. Laita jauheliha tilavaan kulhoon, lisää kananmunat ja fondi sekoittaen joukkoon. 
  3. Yhdistä korppujauhot, maito ja kerma huolellisesti sekaisin tasaiseksi massaksi. 
  4. Sekoita korppujauhomassa jauhelihaan. Sekoita massa rakenteeltaan tasaiseksi. Lisää vesi pienissä erissä joukkoon. Lisää lopuksi rouhittu mustapippuri. 
  5. Paista makutestiksi pieni määrä taikinaa. Lisää halutessasi fondia tai pippuria. 
  6. Nyt sinulla on valmis taikina lihapullia, pannupihvejä tai mureketta varten. 
  7. Jos haluat valmistaa lihapullia, pyörittele sopivan kokoisia (n. 40-70 g) pyöryköitä. Paista voissa pannulla. 
  8. Jos haluat valmistaa pannupihvejä, muotoile 100 gramman pihvejä ja paista voissa. 
  9. Murekkeeseen voit lisätä ruskistettuja sieniä tai aurinkokuivattujan tomaatteja tai muita haluamiasi täytteitä. Vain mielikuvitus on rajanasi!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Alle 30 min
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi