Sinappinen kanapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Sinappinen kanapata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Maukas kanapata valmistuu helposti yhdessä padassa. Herkullisessa kastikkeessa maistuu karkea sinappi

Ainesosat

4

annosta

1 kpl tuore kokonainen broileri
2 kpl valkosipulinkynsiä
250 g pieniä herkkusieniä
1 rkl rypsiöljyä
3 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 dl vettä
 dl kermaa
3 rkl karkeaa sinappia
1 rkl maissitärkkelystä
2 rkl tuoretta rakuunaa, pilkottuna
 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  suolaa ja pippuria
  lisäkkeeksi perunalunta tai uunissa paahdettuja perunoita
  
  
  

Valmistus

  1. Paloittele kana isohkoiksi paloiksi. 
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  3. Leikkaa sienet puoliksi.
  4. Laita puolet öljystä pannulle ja paista kana. Lisää valkosipuli ja kuullota hetki. Laita kattilaan. 
  5. Ruskista sienet loppuöljyssä, laita kattilaan. 
  6. Lisää fondi, vesi ja kerma kattilaan. Keitä hiljalleen noin 30-40 min.
  7. Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla. 
  8. Suurusta vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä. 
  9. Kääntele joukkoon hienonnettu rakuuna ja mausta viinietikalla. 

Tarjoa lisäkkeeksi uunissa paahdettuja lohkoperunoita tai perunalunta. 

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi