Italialaiset kananlihapullat parmesaanilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Italialaiset kananlihapullat parmesaanilla, persilladella ja Kanafondilla – herkullisia tarjottavia täyteläisen tomaattikastikkeen ja riisin kera.

Italialaiset kananlihapullat parmesaanilla– reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Italialaiset kananlihapullat parmesaanilla

Ainesosat

n. 30 min
4

annosta

1 dl kermaa (40 %)
3 rkl korppujauhoja
 kananmuna
2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 rkl persilladea (kuivattu mausteseos)
500 g kanan jauhelihaa
2 dl raastettua parmesaania
  Öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. Sekoita kerma, korppujauhot, fondi, kananmuna ja persillade kulhossa. Anna seoksen turvota 5 minuuttia. 
  2. Lisää jauheliha ja parmesaani korppujauhoseokseen ja sekoita tasaiseksi massaksi. 
  3. Paista pieni pala taikinaa maun tarkistamiseksi. 
  4. Muotoile massasta pieniä, siistejä pullia ja paista ne öljyssä miedolla lämmöllä. 
  5. Tarjoile lihapullat mielellään tomaattikastikkeen ja riisin kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi