annosta
Mittaa maito ja fondi kattilaan, vispaa jauhot joukkoon. Kuumenna samalla sekoittaen. Ota kattila liedeltä, kun kastike kiehuu kunnolla ja lisää juustoraaste sekoittaen joukkoon.
Kuumenna paistinpannu ja sulata voi. Kuullota parsaa ja sieniä muutaman minuutin ajan. Lisää pinaatti ja lohi joukkoon, laita sitten pannu sivuun hetkeksi.
Voitele uunivuoka ja laita siihen vuorotellen lohi-kasvissekoitusta, pastalevyjä ja kastiketta. Laita viimeiseksi kerrokseksi kastiketta. Anna vuoan levätä 20 minuuttia. Paista sen jälkeen lasagnea 200°C:ssa 20-25 minuuttia.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.