Pinaattinen lohi-parsalasagne

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pinaattinen lohi-parsalasagne -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Pinaattinen lohi-parsalasagne on herkullinen vuokaruoka

Ainesosat

4

annosta

7 dl maitoa
2 rkl vehnäjauhoja
150 g juustoraastetta esim. Präst-juustoa
1 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 rkl voita
1 nippu vihreää parsaa, paloiteltuna
100 g tuoreita herkkusieniä, lohkottuina
100 g tuoretta babypinaattia
150 g kylmäsavulohta, kuutioituna
  lasagnelevyjä

Valmistus

  1. Mittaa maito ja fondi kattilaan, vispaa jauhot joukkoon. Kuumenna samalla sekoittaen. Ota kattila liedeltä, kun kastike kiehuu kunnolla ja lisää juustoraaste sekoittaen joukkoon.

  2. Kuumenna paistinpannu ja sulata voi. Kuullota parsaa ja sieniä muutaman minuutin ajan. Lisää pinaatti ja lohi joukkoon, laita sitten pannu sivuun hetkeksi.

  3. Voitele uunivuoka ja laita siihen vuorotellen lohi-kasvissekoitusta, pastalevyjä ja kastiketta. Laita viimeiseksi kerrokseksi kastiketta. Anna vuoan levätä 20 minuuttia. Paista sen jälkeen lasagnea 200°C:ssa 20-25 minuuttia.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (1)
1.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi