Broilerigratiini

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkullinen ja täyttävä broilerigratiini valmistuu helposti vuoassa. Gratiinissa maistuu savuinen pekoni, Kanafondi ja tuore babypinaatti.

Broilerigratiini -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.

Broilerigratiini

Ainesosat

60 min
4

annosta

600 g perunoita kuorittuna
100 g savupekonia pilkottuna
2 dl sipulia pilkottuna
2 rkl valkosipulia, hienonnettuna
2 dl kermaa
2 dl maitoa
2 rkl vehnäjauhoja
1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia
60 g tuoretta babypinaattia
300 g paistettua tai grillattua broileria, suikaleina
200 g juustoraastetta

Valmistus

  1. Leikkaa peruna 3 mm paksuisiksi viipaleiksi. Laita viipaleet suolalla maustettuun kiehuvaan veteen ja keitä viisi minuuttia. Anna perunaviipaleiden valua ja jäähtyä.
  2. Kuumenna paistinpannu ja paista pekonia ja sipuleita hiljalleen 5 min.
  3. Yhdistä kerma, maito, jauhot sekä fondi kattilassa, kuumenna sekoittaen.
  4. Voitele uuninkestävä vuoka ja lado vuorotellen vuokaan perunaa, pekoni-sipulisekoitusta, pinaattia, juustoa ja broileria.
  5. Kaada kastike päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.
  6. Paista uunissa 200°C:ssa 30-40 minuuttia, tai kunnes gratiini on kullanruskea ja kypsä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi