Suklaamousse

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Suklaamoussen reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Kuohkea suklaamousse maistuu jokaiselle suklaan ystävälle. Pirteä passionhedelmä ja rapeat mantelikeksit kruunaavat tämän herkullisen jälkiruoan.

Ainesosat

4

annosta

200 g korkealaatuista tummaa suklaata
3 kpl kananmunia
3 dl kuohukermaa
8 kpl mantelikorppuja
1 kpl passionhedelmiä
  
  
  

Valmistus

  1. Sulata suklaa vesihauteessa.
  2. Laita sivuun, kun suklaa on sulanut. 
  3. Lisää kananmunat yksi kerrallaan suklaasulaan samalla vatkaten. Vatkaa, kunnes seos on tasaista, kiisselin tapaista.
  4. Vaahdota kerma kevyeksi ja kääntele suklaakiisselin joukkoon tasaiseksi mousseksi. 
  5. Annostele jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Laita kylmään vähintään kahdeksi tunniksi. 
  6. Koristele passionhedelmilä ja mantelikorpuilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
80
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
100
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi