Suklaafondant

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Suklaafondantin reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Tumman täyteläinen suklaafondant on sisukseltaan pehmeän valuva

Ainesosat

25
4

annosta

100 g voita
150 g suklaata (70%), hienonnettuna
 kananmunan keltuaista
 kananmuna
3 rkl ruokosokeria
 annosvuokaa (vetoisuus noin 1 dl), voideltuna
Tarjoiluun:   
  jäätelöä ja marjoja

Valmistus

  1. Sulata voi kattilassa. Siirrä pois lämmöltä ja sekoita joukkoon hienonnettu suklaa. Jatka sekoittamista, kunnes suklaa on sulanut.
  2. Vatkaa kananmunan keltuaiset, kokonainen kananmuna ja sokeri kuohkeaksi seokseksi. Nostele varovasti joukkoon voi-suklaaseos.
  3. Jaa taikina voideltuihin annosvuokiin. Paista 200 asteessa 5-8 minuuttia (riippuen siitä kuinka juoksevan haluat).
  4. Tarjoile jäätelön ja marjojen kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
80 min
arvosana (0)
0.0/5
40
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi