Grillatut kanavartaat Satay-BBQ-kastikkeella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Uskomattoman herkulliset kanavartaat, jotka on maustettu ihanan kermaisella Satay-BBQ-kastikkeella. Täydellinen lisä buffet-pöytään!

Grillatut kanavartaat Satay-BBQ-kastikkeella – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Grillatut kanavartaat Satay-BBQ-kastikkeella

Ainesosat

annosta

800 g kanan sisäfilettä
1 rkl Mrs Cheng's japanilaista soijakastiketta
1 tl limemehua
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
1.5 dl BBQ-kastiketta
0.75 dl maapähkinävoita, crunchy (makeuttamaton)

Valmistus

  1. Sekoita yhteen soijakastike, limemehu ja Kanafondi. Kaada seos pakastepussiin ja lisää kanat joukkoon.
  2. Anna kanan marinoitua vähintään 1 tunti jääkaapissa.
  3. Kaada BBQ-kastike ja maapähkinävoi kattilaan ja lämmitä miedolla lämmöllä.
  4. Ohenna tarvittaessa vedellä, kunnes kastike saavuttaa sopivan koostumuksen.
  5. Pujota kananpalat varrastikkuihin ja grillaa kuumalla grillillä.
  6. Sivele vartaita Satay-kastikkeella grillauksen aikana.
  7. Tarjoa jäljelle jäänyt Satay-kastike lisukkeena.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 10 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi