Curry-omenasilli

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkullinen curry-silli on perinteinen tanskalainen herkku, johon makua tuovat hapokkaat omenat ja mango chutney. Mausta silli Kanafondilla, anna maustua yön yli jääkaapissa ja tarjoa esimerkiksi joulun tai juhannuksen kalapöydässä!

Curry-omenasilli -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.

Curry-omenasilli

Ainesosat

30 min valmistelu
8

annosta

800 g sillifileetä (määrä suuntaa antava)
2 dl majoneesia
2 dl crème fraîchea
3 rkl curryjauhetta
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 rkl mango chutneyta
2 kpl hapokkaita omenoita, hienonnettuna
  suolaa, mustapippuria, puristettua sitruunan mehua

Valmistus

  1. Huuhtele ja valuta silli huolellisesti. Maistele, jotta tiedät milloin sillissä on sopivasti suolaa jäljellä. Jos se on vielä liian suolainen, huuhtele ja valuta lisää.
  2. Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon, sekoita ja mausta suolalla, pippurilla, fondilla ja halutessasi sitruunanmehulla.
  3. Yhdistä kastike ja silli, sekoita ja laita tölkkiin.
  4. Anna sillin maustua kylmässä yön yli.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi