Rapukastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Rapukastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Herkullinen rapukastike kalalle tai äyriäisille! Viimeistele täyteläinen kastike valkoviinillä

Ainesosat

4

annosta

12 kpl pakastettuja kokonaisia järvirapuja (1/2 pkt)
1 kpl keltasipulia
1 kpl valkosipulinkynsiä
1 kpl porkkanoita
1 rkl voita
2 dl valkoviiniä
2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
3 dl kermaa
  konjakkia, 1 rkl
  suolaa
  pippuria

Valmistus

  1. Irrota ravuista sakset. Laita sakset muovipussiin ja murskaa ne lyömällä niitä esim. pöydänreunaan.
  2. Kuori ja hienonna sipuli, murskaa valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele porkkana.
  3. Kuullota sipulit ja porkkanat voissa kattilassa, lisää ravunkuoret, sekoita ja lisää valkoviini, fondi ja kerma joukkoon.
  4. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 min. Anna seistä 10 min ajan.
  5. Siivilöi ja kiehauta, keitä kokoon, kunnes jäljellä on 2,5 dl.
  6. Mausta konjakilla, suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi