Jogurtti-parmesaanikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jogurtti-parmesaanikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Maukas jogurtti-parmesaanikastike valmistetaan ihanan täyteläiseen kreikkalaiseen jogurttiin

Ainesosat

15
4

annosta

 dl kreikkalaista jogurttia
4 rkl parmesan-juustoa, raastettuna
2 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
3 rkl persiljaa, hienonnettuna
2 tl valkosipulia, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria
  
  

Valmistus

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 15 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi