Burgundinkastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Burgundinkastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Burgundinpadasta tuttu maku toimii myös kastikkeena! Maukkaassa kastikkeessa maistuvat savupekoni

Ainesosat

4

annosta

8 kpl metsäsieniä neljään osaan leikattuna
10 kpl pieniä, keltaisia paistinsipuleita
100 g savupekonia suikaloituna
2 dl punaviiniä
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
4 dl vettä
 tuoretta timjamia
 tuoretta rosmariinia
  valkosipulinkynsiä, viipaloituna
  suolaa ja mustapippurirouhetta
  

Valmistus

  1. Paista sienet, sipuli, siansilava, timjami ja valkosipuli kasarissa keskikuumalla lämmöllä voissa hyvän värisiksi.
  2. Kaada joukkoon viini, vesi ja fondi.
  3. Keitä kokoon, kunnes noin 3 dl lientä on jäljellä. Suurusta neste pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä haluttuun vahvuuteen. 
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi