Appelsiinikastike kalkkunalle

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hedelmäinen appelsiinikastike kalkkunalle maustetaan tähtianiksella, laakerinlehdillä ja Kanafondilla. Kokeile kalkkunarullan kastikkeena!

Appelsiinikastike kalkkunalle -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.

Appelsiinikastike kalkkunalle

Ainesosat

n. 15 min
4

annosta

1 rkl voita
1 dl salottisipulia, hienonnettuna
 tähtianis
 laakerinlehti
1 rkl appelsiininkuorta, raastettuna
1 dl appelsiinin mehua
1 rkl japanilaista soijakastiketta
1 rkl Touch of Taste Kanafondia
2 dl kuohukermaa
  suolaa ja pippuria
  

Valmistus

  1. Lisää kattilaan voi ja kuullota sipulia, tähtianista ja laakerinlehteä kevyesti pienellä lämmöllä.
  2. Nosta lämpötilaa ja lisää raastettu  appelsiinin kuori, -mehu ja soijakastike.
  3. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike alkaa karamellisoitua.
  4. Lisää Touch of Taste Kanafondi ja kuohukerma.
  5. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuutin ajan.
  6. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa, pippuria, appelsiinia tai fondia.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
10 min valmistelu + 1 h kylmässä
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
n. 25 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi