Crème fraîche -kastike vasikanfondilla ja valkosipulilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Nopea crème fraîche -pohjainen valkosipuli-dippikastike sopii maukkaaksi kumppaniksi salaatille ja liharuoille, kuten possulle ja naudanlihalle. Viimeistele maku Vasikanfondilla ja mustapippurilla!

Crème fraîche -kastike vasikanfondilla ja valkosipulilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.

Crème fraîche -kastike vasikanfondilla ja valkosipulilla

Ainesosat

Alle 10 min
4

annosta

4 dl crème fraîchea
2.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
1 tl soijakastiketta esim. Mrs Cheng's
 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
  mustapippurirouhetta ja maun mukaan suolaa

Valmistus

  1. Vispaa yhteen kaikki ainekset ja laita kylmään vähintään 30 minuutiksi ennen tarjoamista.
  2. Kastikkeen voi myös kuumentaa ja tarjota lämpimänä.

Yksinkertainen, nopea ja maukas kastike sopii erinomaisesti naudan- ja porsaanlihalle.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
180
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi