Kermainen perunagratiini karamellisoidulla sipulilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Klassinen kermainen perunagratiini, mutta pienellä twistillä. Karamellisoimalla sipulin ja valkosipulin sekä lisäämällä häränlihafondia tulee aivan uudenlainen makuelämys. Täydellinen lisuke lihalle ja siipikarjalle.

Kermainen perunagratiini karamellisoidulla sipulilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia.

Kermainen perunagratiini karamellisoidulla sipulilla

Ainesosat

n. 75 min
6

annosta

 isoa kiinteää perunaa, kuorittuna ja viipaloituna
 sipulia, suikaloituna
2 rkl voita
 valkosipulinkynttä, viipaloituna
1 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia
4 dl kermaa, 40%
3 dl juustoraastetta

Valmistus

  1. Kuumenna voi pannulla.  
  2. Paista sipuli ja valkosipuli hitaasti, kunnes ne ovat karamellisoituneet. 
  3. Lisää fondi ja sekoita. Nosta sivuun. 
  4. Sekoita perunat ja juusto, mausta suolalla ja pippurilla. 
  5. Voitele uunivuoka ja laita puolet perunoista vuokaan. Lisää karamellisoidut sipuli päälle ja peitä lopuilla perunoilla. 
  6. Kaada perunoiden päälle kerma ja anna gratinoitua 175 asteisessa uunissa noin 1 tunnin ajan. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (1)
3.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 10 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 15 minuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi