Chili-inkivääri dippikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Chili-inkivääri dippikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Tulinen chili-inkivääri dippikastike sopii täydellisesti kevät- ja kesärullien kaveriksi. Dipissä maistuu chili

Ainesosat

15
4

annosta

 punainen chili
 rkl tuoretta inkivääriä, kuorittuna
 sitruuna mehu ja kuori
3 rkl japanilaista soijakastiketta
 rkl öljyä
 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
 dl seesaminsiemeniä, paahdettuna
  

Valmistus

  1. Hienonna chili ja inkivääri.
  2. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi