Bouillabaisse – klassinen ranskalainen kalakeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Klassinen ranskalainen kalakeitto turskalla, lohella ja katkaravuilla on maustettu valkosipulilla, purjolla, valkoviinillä sekä Hummerifondilla.

Bouillabaisse – klassinen ranskalainen kalakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.

Bouillabaisse – klassinen ranskalainen kalakeitto

Ainesosat

40 min
4

annosta

400 g turskafilettä
300 g lohifilettä
150 g kuorittuja katkarapuja
1 kpl purjoa
1 kpl valkosipulinkynsiä
3 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
2 dl vettä
0.5 dl valkoviiniä
2.5 dl kermaa
1 dl crème fraîchea (kuumennuksen kestävää)
0.5 g sahramia
1 tl suolaa
  mustapippuria
1 tl timjamia
1 tl basilikaa
  oliiviöljyä

Valmistus

  1. Leikkaa kala 3 cm:n kuutioiksi.
  2. Suikaloi purjo, hienonna valkosipuli ja kuullota öljyssä.
  3. Lisää suola, mausteet, vesi, fondi, viini, kerma ja crème fraîche. Anna hautua noin 10 minuuttia.
  4. Laita kala joukkoon, kuumenna ja hauduta, kunnes kala on kypsynyt.
  5. Lisää katkaravut juuri ennen tarjoamista.
  6. Tarjoa keitto kuumana tuoreen, herkullisen leivän kera.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi