Kanttarellikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tämän herkkulisen kanttarellikeiton yksi salaisuuksista on kahvi. Se korostaa sienen umamia. Tästä saat myös kastikkeen vaihtamalla veden kermaksi.

Kanttarellikeitto –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä Chef Wallinin kanssa.

Ainesosat

N. 25 minuuttia
4

annosta

250 g putsattuja kanttarelleja
 sipuli pilkottuna
 soolo valkosipuli pilkottuna
25 g voita
5 dl vettä
1 dl hienonnetua persiljaa
0.5 dl kahvia
1 rkl Bond Touch of Taste Riistafondia
1 dl vehnäjauhoja
0.3 tl mustapippuria
0.5 tl suolaa
2 dl kuohukermaa

Valmistus

  1. Putsaa ja pilko sienet haluamaasi kokoon. Paistele sieniä hetki pannulla ja haihduta ylimääräinen neste pois.
  2. Lisää voi, sipuli, valkosipuli ja voi. Kuulota hetki ja lisää tämän jälkeen vehnäjauhot ja pyörittele hetki pannussa/kattilassa.
  3. Lisää kahvi, fondi ja vesi. Sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna keittyä hiljalleen noin 10min.
  4. Jos haluat soseuttaa tee se tässä kohtaa. Mausta sen jälkeen vielä persilja sipulilla.
  5. Nauti paahdetun leivän ja valkoviinin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
N. 30 minuuttia
arvosana (1)
1.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi