Grillattu lohi ja sahramissa keitetyt varhaiskasvikset

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillattu lohi ja sahramissa keitetyt varhaiskasvikset -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Grillattu lohi tarjoillaan sahramissa keitettyjen varhaiskasvisten kanssa. Tämä kauniin keltainen lisuke sopii mainiosti alkukesän ruokapöytiin.

Ainesosat

4

annosta

4 kpl lohifileitä á 180 g
2 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuna
1 rkl mustapippuria murskattuna
1 rkl tuoretta timjamia
 tl sormisuolaa
2 rkl Touch of Taste Hummerifondia
2 dl vettä
1 dl valkoviiniä
 g sahramia
2 rkl voita
12 kpl varhaisperunoita
1 kpl fenkolia
4 kpl porkkanoita
4 kpl kevätsipuleita
8 kpl vihreää parsaa
  

Valmistus

  1. Kuumenna grilli.
  2. Hienonna valkosipuli ja lisää joukkoon mustapippuri sekä tuore timjami. Taputtele mausteseos ja suola lohifileiden pintaan. 
  3. Pese ja pieni kasvikset, leikkaa fenkoli paloiksi. 
  4. Kuumenna kattilassa hummerifondi, vesi, valkoviini ja sahrami. Keitä kaikki kasvikset parsaa lukuunottamatta sahramilla maustetussa liemessä. Aloita perunoilla, sitten porkkanoilla ja fenkolilla, viimeiseksi kevätsipuli. 
  5. Nosta kasvikset liemestä ja aseta kulhoon.
  6. Vispaa voi liemeen.
  7. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  8. Lämmitä kasvikset voi-sahramiliemessä tarjoiltaessa. 
  9. Grillaa lohta, kunnes sen sisälämpötila on yli 55 ºC. Grillaa parsa juuri ennen tarjoamista n. 3-4 min.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi