Grillattu lohi ja sahramissa keitetyt varhaiskasvikset
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillattu lohi ja sahramissa keitetyt varhaiskasvikset -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
4
annosta
4 kpl lohifileitä á 180 g
2 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuna
1 rkl mustapippuria murskattuna
1 rkl tuoretta timjamia
tl sormisuolaa
2 rkl Touch of Taste Hummerifondia
2 dl vettä
1 dl valkoviiniä
g sahramia
2 rkl voita
12 kpl varhaisperunoita
1 kpl fenkolia
4 kpl porkkanoita
4 kpl kevätsipuleita
8 kpl vihreää parsaa
Valmistus
Kuumenna grilli.
Hienonna valkosipuli ja lisää joukkoon mustapippuri sekä tuore timjami. Taputtele mausteseos ja suola lohifileiden pintaan.
Pese ja pieni kasvikset, leikkaa fenkoli paloiksi.
Kuumenna kattilassa hummerifondi, vesi, valkoviini ja sahrami. Keitä kaikki kasvikset parsaa lukuunottamatta sahramilla maustetussa liemessä. Aloita perunoilla, sitten porkkanoilla ja fenkolilla, viimeiseksi kevätsipuli.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.