Karitsapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Karitsapata sopii täydellisesti pääsiäiseen. Pataan lisätään karitsan seuraksi herkkusieniä, porkkanaa ja sipulia, sekä Ruskistettu salottisipulifondia tuomaan annokseen herkullista umamia ja makeaa paahteisuutta.

Karitsapata – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä Chef Wallinin kanssa.

Karitsapata

Ainesosat

n. 30 min + haudutus min 3 h
4

annosta

1 kg karitsanpaistia, kuutioituna
 porkkanaa, kuutioituna
 sipulia, pilkottuna
 Solo-valkosipulia, pilkottuna
200 g herkkusieniä, pilkottuna
 rosmariinin oksa
1 dl tomaattipyreetä
2 rkl Bong Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondia
2 dl punaviiniä
4 dl lihalientä
1 rkl hunajaa
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
25 g voita

Valmistus

  1. Lisää puolet voista ja paista lihoihin nätti väri kahdessa erässä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää viimeiseen erään tomaattipyree, fondi, punaviini ja hunaja. Hauduta hetki. Lisää tämän jälkeen kaikki pataan.
  2. Kuulota samaan aikaan voin kanssa porkkanat, sipulit, valkosipulit ja sienet. Lisää pataan ja puhdista pannu lihaliemellä ja kaada pataan.
  3. Lisää vettä, niin että kaikki juuri peittyy. 
  4. Hauduttele 120 asteisessa uunissa vähintään kolme tuntia.
  5. Nauti perunamuusin ja punaviinin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 2 h
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi